• 28ης Οκτωβρίου 79Α, Αγ. Παρασκευή 153 41
Προνήπια

Προνήπια

Ομιλία, κατανόηση, δημιουργικότητα

προνήπια μαίρη πόππινς παιδικός σταθμός αγία παρασκευή
groups 4
home main 12
Παιδικός σταθμός Αγία Παρασκευή, "Μαίρη Πόππινς"

Προνήπια

Σχεδόν σε όλα τα παιδιά έχει κατακτηθεί ο στόχος της ομιλίας, της αναπαραγωγής του λόγου, της ερώτησης, της απάντησης, της κίνησης, του ελέγχου των σφικτήρων, της συναισθηματικής έκφρασης.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης της πολλαπλής νοημοσύνης των παιδιών μας δουλεύεται με απλές αλλά και πιο σύνθετες έννοιες και θέματα με μεγαλύτερες προκλήσεις και απαιτήσεις

groups 4
προνήπια παιδικός σταθμός μαίρη πόππινς αγία παρασκευή 2
home main 12

Κάθε μήνα με βάση το πρόγραμμα ανάπτυξης της πολλαπλής νοημοσύνης, δουλεύουμε 3-4 θέματα με δημιουργικές δράσεις αναπτύσσοντας ολιστικά την προσωπικότητα των παιδιών μας.

Ομιλία, κατανόηση, δημιουργικότητα

Τα παιδιά με βάση το επιλεγμένο θέμα, ακούν ιστορίες, παραμύθια και τραγούδια, ενθαρρύνονται στην αναπαραγωγή του λόγου, βλέπουν κουκλοθέατρο, παίζουν θεατρικό παιχνίδι και μιμούνται ρόλους (ανάπτυξη γλωσσικής νοημοσύνης). Κάνουν κατασκευές και ζωγραφική σε σχέση με το θέμα μας, παίζουν με πλαστελίνη, βλέπουν εικόνες και ενθαρρύνεται η προσπάθειά τους να δημιουργήσουν κάτι μόνα τους και να αναπαραστήσουν νοητικά με χειροτεχνία, αντικείμενα και εικόνες (ανάπτυξη χωροταξικής νοημοσύνης).

Μαθηματική σκέψη, γνώση του περιβάλλοντος

Τα παιδιά μας μαθαίνουν να απαριθμούν και ταξινομούν σχετικά με το θέμα αντικείμενα χωρίζοντας τα σε σύνολα, υποσύνολα και ακολουθίες αναπτύσσοντας την λογικομαθηματική τους νοημοσύνη (ανάπτυξη μαθηματικής νοημοσύνης). Ανάλογα πάντα με το θέμα ειδικά αν σχετίζεται με το φυσικό περιβάλλον και τον κόσμο γύρω μας, οργανώνουμε βιωματικές δραστηριότητες είτε εντός είτε εκτός σχολείου (ανάπτυξη νατουραλιστικής νοημοσύνης)

Μπαλέτο- Μουσικοκινητική- Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ- Αθλητικές δράσεις


Το μπαλέτο για τα κοριτσάκια και η μουσικοκινητική για τα αγοράκια και τα κοριτσάκια γίνονται πιο σύνθετα αναπτύσσοντας την κιναισθητική τους νοημοσύνη. Τα παιδάκια μας προετοιμάζονται επίσης για τις παραστάσεις του σχολείου μας

Το Ποδόσφαιρο- μπάσκετ- αθλητικές δράσεις για τα αγοράκια και τα κοριτσάκια ενισχύει την ομαδικότητά τους, την κατανόηση των κανόνων, την συγκέντρωση και προσοχή τους και προπαντός την αγάπη τους για τον αθλητισμό που θα τους ακολουθεί σε όλη την ζωή τους (ανάπτυξη κιναισθητικής και διαπροσωπικής νοημοσύνης)

Τα παιδιά μας συμμετέχουν σε ομαδικές εργασίες που δουλεύουν με ολόκληρη την τάξη και μαθαίνουν να περιμένουν, να συνεργάζονται και να συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Ενθαρρύνονται να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους σε σχέση με το θέμα που δουλεύουμε έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν τον εαυτό τους και τις προτιμήσεις τους (ανάπτυξη ενδοπροσωπικής και διαπροσωπικής νοημοσύνης).

open group
Παραστάσεις Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 9
Παραστάσεις
Αποκριάτικο πάρτυ Παιδικός σταθμός Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 1024x681 1
Γιορτές
Παραστάσεις Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 13
Παραστάσεις
Εκδρομή Παιδικός σταθμός Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 1024x681 1
Παιχνίδι
decor 2
κολυμβητηριο Παιδικός σταθμός Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 1024x681 1
Δραστηριότητες
Η ελιά Παιδικός σταθμός Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 1024x681 1
Εκπαίδευση

Κάντε εγγραφή σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα αίτησης και
ελάτε στο μαγικό κόσμο της "Μαίρη Πόππινς"