• 28ης Οκτωβρίου 79Α, Αγ. Παρασκευή 153 41
Νήπια

Νηπιαγωγείο

Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία προετοιμάζονται σωματικά και ψυχικά για το επόμενο μαθησιακό στάδιο που είναι το δημοτικό.

νηπιαγωγείο παιδικός σταθμός μαίρη πόππινς αγία παρασκευή 2
Παιδικός σταθμός Αγία Παρασκευή, "Μαίρη Πόππινς"

Νηπιαγωγείο

Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία προετοιμάζονται σωματικά και ψυχικά για το επόμενο μαθησιακό στάδιο που είναι το δημοτικό.
Έχουν κατακτήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αναπαραγωγή λόγου, αρχίζουν κριτική σκέψη, έχουν λογική ακολουθία, μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα, μπορούν να διεκδικήσουν, να κάνουν λεπτούς χειρισμούς, να συγκεντρωθούν σε μια δραστηριότητα, να ακούσουν και να εκτελέσουν εντολές.

Σε αυτή την ηλικία αναγνωρίζονται τα δυνατά σημεία των παιδιών, τυχόν αδυναμίες και πεδία ανάπτυξης και βελτίωσης. Έτσι δουλεύοντας αυτό το πρόγραμμα μπορούμε να έχουμε μια αξιολόγηση του κάθε πεδίου νοημοσύνης που θα βοηθήσει και εσάς να έχετε μια καλή εικόνα της μοναδικότητας του παιδιού σας, των κατακτήσεων του αλλά και των προκλήσεων του.

groups 4
νηπιαγωγείο παιδικός σταθμός μαίρη πόππινς αγία παρασκευή 3
home main 12

Ολιστική ανάπτυξη

Για τα παιδάκια που παρακολουθούν στο νηπιαγωγείο μας, εισάγουμε επιπροσθέτως με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο την γραφή και την ανάγνωση, και δίνουμε ευκαιρίες για σύνθετη κίνηση, ρυθμό, συγχρονισμό, ομιλία, περιγραφή, ερωτοαπαντήσεις, κριτική σκέψη, συναισθηματική αγωγή, ομαδικότητα, λεπτούς χειρισμούς, ερεθίσματα κατανόησης του φυσικού περιβάλλοντος, ταξινομήσεις, ακολουθίες, μοτίβα. Τα παιδιά ενθαρρύνονται στην συγκέντρωση σε μια δραστηριότητα, στην δημιουργικότητα και στην ελεύθερη έκφραση.

Γραφή, ανάγνωση, μαθηματική σκέψη

Εως το τέλος του καλοκαιριού μαθαίνουν να γράφουν και να διαβάζουν απλές λεξούλες και λύνουν απλά σταυρόλεξα. Επίσης μαθαίνουν απλές πράξεις, πιο συνθέτες αντιστοιχίσεις και μοτίβα. Ο στόχος είναι να ενταχθούν ευχάριστα στην Α τάξη του δημοτικού και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αγάπη για το σχολείο.

Μπαλέτο- Μουσικοκινητική- Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ- Αθλητικές δράσεις

Το μπαλέτο για τα κοριτσάκια και η μουσικοκινητική για τα αγοράκια και τα κοριτσάκια γίνονται πιο σύνθετα αναπτύσσοντας την κιναισθητική τους νοημοσύνη. Τα παιδάκια μας προετοιμάζονται επίσης για τις παραστάσεις του σχολείου μας.


Το Ποδόσφαιρο- μπάσκετ- αθλητικές δράσεις για τα αγοράκια και τα κοριτσάκια ενισχύει την ομαδικότητά τους, την κατανόηση των κανόνων, την συγκέντρωση και προσοχή τους και προπαντός την αγάπη τους για τον αθλητισμό που θα τους ακολουθεί σε όλη την ζωή τους (ανάπτυξη κιναισθητικής και διαπροσωπικής νοημοσύνης)

Το πρόγραμμα ανάπτυξης της πολλαπλής νοημοσύνης εφαρμόζεται σε όλα τα πεδία με πολλές δράσεις βοηθώντας την ολιστική προσέγγιση της διαμόρφωσης της προσωπικότητάς των παιδιών μας.

open group
Παραστάσεις Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 9
Παραστάσεις
Αποκριάτικο πάρτυ Παιδικός σταθμός Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 1024x681 1
Γιορτές
Παραστάσεις Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 13
Παραστάσεις
Εκδρομή Παιδικός σταθμός Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 1024x681 1
Παιχνίδι
decor 2
κολυμβητηριο Παιδικός σταθμός Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 1024x681 1
Δραστηριότητες
Η ελιά Παιδικός σταθμός Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 1024x681 1
Εκπαίδευση

Κάντε εγγραφή σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα αίτησης και
ελάτε στο μαγικό κόσμο της "Μαίρη Πόππινς"