• 28ης Οκτωβρίου 79Α, Αγ. Παρασκευή 153 41
svg element 1
home main 3
home main 4

Γελάμε, Μαθαίνουμε, Mεγαλώνουμε!

Παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο πολλαπλής νοημοσύνης…
svg element 5
Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο

Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο της ‘Μαίρη Πόππινς’

Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο, Αγία Παρασκευή

Η δημιουργικότητα των παιδιών μέσω πολλών ερεθισμάτων είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στην κατανόηση των συναισθημάτων τους και στην εξέλιξη της προσωπικότητας τους

home main 8
home main 7

Το παιχνίδι είναι μέρος της ζωής και αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης. Τα παιδιά επικοινωνούν μέσα από αυτό και κατανοούν τον κόσμο γύρω τους

Το σημαντικότερο συναίσθημα της ζωής είναι η χαρά και η ευτυχία και τα παιδιά τα έχουν ανάγκη για να νιώθουν ασφάλεια και να μεγαλώνουν χαμογελαστά

svg element 8

Ένα παραμύθι στην εκπαίδευση εδω και 50 χρόνια ...

Όλη η ζωή μας περνά μέσα από εικόνες και στιγμές. Ακόμα και η φαντασία δημιουργεί στιγμές εικονικές μέσα από φανταστικές εικόνες. Δημιουργήσαμε ένα παραμυθένιο χώρο εκπαίδευσης και χαράς που τον κάναμε πραγματικότητα στον παιδικό σταθμό “Η χώρα της Μαίρη Πόππινς” Με αγάπη , ενθουσιασμό τρυφερότητα χαιρόμαστε την κάθε στιγμή με τα παιδιά , γινόμαστε παιδιά στο παιχνίδι και παραμυθάδες στην εκπαίδευση !
svg element 9
πρόγραμμα προσχολικής εκπαίδευσης

Τα τμήματά μας

Το κάθε τμήμα έχει την δική του αυτόνομη λειτουργία σε μικρές κοινωνίες ομάδων πάντα με βάση τους κανόνες και τις αξίες του παιδικού μας σταθμού.
svg element 7
προνήπια μαίρη πόππινς παιδικός σταθμός αγία παρασκευή
~ Προνήπια
svg element 10
svg element 11
svg element 12
home main 15
Παιδικός Σταθμός Αγία Παρασκευή

“Η χώρα της Μαίρη Πόππινς”

Οι παροχές μας , είναι αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας σε όλους εσάς και εγγύηση ποιότητας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό τηρούμε τα προγράμματα και την αμφίδρομη επικοινωνία με εσάς.

Τα παιδιά μας έρχονται κάθε μέρα σε επαφή με τα αγγλικά γιατί σε αυτή την ηλικία είναι πολύ εύκολο να καταγραφεί η ξένη γλώσσα.

Η εξειδικευμένη σε παιδιά προσχολικής ηλικίας αγγλίδα μας, με τραγουδάκια, ρυθμό, κίνηση, κατασκευές , τετράδια, βίντεο, εικόνες ζωγραφική, παραμύθια, θεατρικό παιχνίδι, απλές ιστοριούλες , βιβλιαράκια, παιχνίδια και μεγάλες εικόνες τοίχου προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά μας την διαφορετικότητα μιας άλλης γλώσσας, τον ρυθμό και την προφορά της.

Το φαγητό το παιδιών φτιαγμένο από διατροφολόγο, μαγειρεύεται καθημερινά στην κουζίνα μας, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες τροφών . Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα ιδιαίτερα στις σαλάτες. Τηρούμε πλήρως τις προδιαγραφές του ΦΕΚ σχετικά με τον Ιατρικό έλεγχο προσωπικού, διατροφή και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων στους παιδικούς σταθμούς

Ενημερώνουμε καθημερνά για την ποσότητα του φαγητού που έχει φάει το παιδάκι … Ενθαρρύνουμε κυρίως τα μικρά μας παιδιά να τρώνε μόνα τους ως μέρος της συνειδητοποίησης του εαυτού τους και της αυτονομίας τους και θέλουμε να μας βοηθήσετε σε αυτό τον στόχο.

  • Δευτέρα:  ‘Οσπρια- φασόλια ή φακές
  • Τρίτη: Σούπες – κοτόσουπα με αστεράκια, κρεατόσουπα με πλανήτες και σαλάτα
  • Τετάρτη: Μακαρόνια με κιμά και σαλάτα
  • Πέμπτη: Μπιφτεκάκια κοκκινιστά – με πατάτες ή με ρύζι ή με κριθαράκι και σαλάτα
  • Παρασκευή: Φασολάκια ή αρακάς ή σπανακόρυζο ή λαχανόρυζο
Παραστάσεις Η χώρα της Μαίρη Πόππινς 6
home main 19

“Ο ιδανικός παιδικός σταθμός!!! Μετά από πολύ ψάξιμο και έρευνα κατέληξα στη Χώρα της Μαίρη Πόππινς για τα δίδυμα αγοράκια μου. Και ήταν μακράν η καλύτερη επιλογή της περιοχής. Το κλίμα δεν είναι απλά φιλικό είναι οικογενειακό. Οι υπεύθυνες του σταθμού φέρονται με πολύ αγάπη και υπομονή στα παιδιά και αναπτύσσουν την δημιουργικότητα και την φαντασία με τις ατελείωτες δραστηριότητες που οργανώνουν. Είχα πάντα αναλυτικότατη ενημέρωση για το τι έγινε μέσα στην ημέρα. Το φαγητό είναι φροντισμένο και ποιοτικό. Τα παιδιά προσαρμόστηκαν αμέσως και ήταν σαν να τους πήγαινα σε ένα φιλόξενο σπίτι και όχι σε έναν απρόσωπο παιδικό σταθμό με επίκεντρο το κέρδος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΡΕΑ
Google Κριτικές

“Η χώρα της Μαίρη Πόππινς”

Το χαμόγελο των παιδιών σημαίνει ευτυχία , η χώρα της Μαίρη Πόππινς είναι το δικό μας παραμύθι που το προσφέρει απλόχερα !

svg element 16

Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο
"Η χώρα της Μαίρη Πόππινς"

home main 34

Υλοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και αξιοποιούμε με κέφι τα κατάλληλα μέσα για την διασκέδαση και ασφάλεια των παιδιών.